Hayrabolu Ticaret Ve Sanayi Odasından 700 Öğrenciye Eğitim Yardımı

04 Ağustos 2018
Hayrabolu Ticaret Ve Sanayi Odasından 700 Öğrenciye Eğitim Yardımı

Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAŞOL, İlçemizde eğitim gören ve maddi anlamda yardıma ihtiyacı olan 700 öğrencinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlköğretim Okulları Müdürleri ve öğretmenlerinin desteği ile belirlenmiştir.

Belirlenen öğrencilere en kısa sürede ayakkabıları tedarik ederek çok çabuk bir şekilde dağıtımı yapıldığını ifade eden Sayın BAŞOL,

Yaklaşık 15 yıldır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve yönetiminin kararı ile gönderilen eğitim yardımlarında TOBB Başkanı ve yönetimine katkılarından dolayı müteşekkir olunduğunu belirten BAŞOL, bunun yanı sıra bu desteğin gerçekleşmesinde Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin de unutulmaması gerektiğini belirterek, üyelerimiz yıl boyunca yaptıkları ticaretten kazandıkları maddi gelirlerinden yasalar çerçevesinde belirlenen miktarda aidatlarını ödemektedirler. Bu aidatlar sayesinde Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine her yıl aidatını düzenli bir şekilde yatırmaktadır.

Üyelerimizin ödemiş olduğu aidatlardan oluşan havuz sayesinde TOBB Başkanı ve yönetiminin de teveccühü ile İlçemize eğitim yardımı adı altında dönüşü olan bu maddi kaynağın oluşmasında üyelerimizin katkıları için teşekkür eder, minnet duygularımızı sunarız.